Επικοινωνία

Η «ομάδα» της yourmarket.gr είναι «δίπλα» σας για οτιδήποτε και αν χρειαστείτε….. μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε . Παρακάτω σας αναφέρουμε τους τρόπους επικοινωνίας μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους εξής τρόπους :

• Αρχικά & Δωρεάν στο πεδίο «Live Chat» όπου θα βρείτε στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας στην yourmarket.gr όπου θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το ταχύτερο δυνατόν !!

• Καλέστε μας στο 2384500025 είναι χαρά μας να σας ακούσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε. Ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας με την ομάδα του yourmarket.gr (Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-18:00)

• Στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα στα παρακάτω email με το ερώτημα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το ταχύτερο δυνατόν !!

Ώρες επικοινωνίας yourmarket.gr (Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-18:00 ) οι ώρες επικοινωνίας ισχύουν για την τηλεφωνική επικοινωνία. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας αφήνοντας μήνυμα στο Live Chat & η ομάδα της yourmarket.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας το ταχύτερο δυνατόν!! Καλέστε μας στο 2384500025