Τρόποι πληρωμής

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών  της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Mε χρήση κάρτας πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης

Η Επιχείρηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών του Καταναλωτή μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής του κάρτας.

Το τίμημα της παραγγελίας αποπληρώνεται είτε μέσω κάρτας που φέρουν τα σήματα των εταιριών «VISA», «MasterCard», «American Express» (πιστωτικές ή χρεωστικές) κατά την καταχώριση της παραγγελίας του Καταναλωτή στο ηλεκτρονικό κατάστημα, υπό τον όρο ότι θα πρέπει να είναι ο Καταναλωτής χρήστης και εγγεγραμμένο μέλος ώστε να έχει ήδη παράσχει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ήτοι, ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password)

Τραπεζική κατάθεση

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : GR7401103190000031900402079

Επωνυμία εταιρείας : ΣΑΠΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΚΗΣ
Διευθυνση Έδρας : Πλατεία Αγγελή Γάτσου 1, Αριδαία Ν.Πέλλας | 584 00
Α.Φ.Μ. : 127256322
Δ.Ο.Υ. : ΕΔΕΣΣΑΣ
Διεύθυνση email  : info@yourmarket.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2384500025

Με την χρήση της υπηρεσίας Paybybank από την δική σας τράπεζα, όπως πληρώνεται οπουδήποτε λογαριασμό

Εσείς κάνετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα που έχετε επιλέξει. Στον τρόπο πληρωμής επιλέγετε «Κατάθεση Real time». 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα εκδίδει για εσάς έναν κωδικό πληρωμής PayByBank.

Μπορείτε επιλέξετε ανάμεσα σε 5 διαφορετικά κανάλια πληρωμής και να εξοφλήσετε το ποσό με τον ίδιο κωδικό πληρωμής PayByBank.

Η αγορά ολοκληρώνεται άμεσα, το ηλεκτρονικό κατάστημα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για την πληρωμή που πραγματοποιήσατε και δρομολογεί την παραγγελία σας. Δεν χρειάζεται να τηλεφωνήσετε, ούτε να στείλετε αποδεικτικό της πληρωμής στο e-shop. Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει ενημερωθεί αυτόματα.

Επιλέξτε να κάνετε τις αγορές σας με την ευκολία και την ταχύτητα του κωδικού πληρωμής ενώ παράλληλα οι συναλλαγές σας θα υπολογίζονται και στο αφορολόγητο και στη λοταρία του Υπουργείου Οικονομικών.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τρόπο λειτουργίας του PayByBank.

Τώρα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις online αγορές σας με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ευκολία και χωρίς να χρειαστεί να δώσετε κανένα προσωπικό σας στοιχείο.

 

Με την χρήση της ασφάλειας που προσφέρει η υπηρεσία πληρωμών PayPal

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με PayPal. Η αγορά σας θα χρεωθεί στην κάρτα ή τον λογαριασμό που θα έχετε δηλώσει στον  PayPal λογαριασμό σας. Αν χρησιμοποιήσετε PayPal, συναινείτε στην χρήση των στοιχείων σας από την Pay Pal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.

Το καλάθι σας